DirectAdmin

Wat is DirectAdmin?

DirectAdmin is het controlepaneel wat alles omvat omtrent uw hostingpakket. Met DirectAdmin worden alle hostingpakketten op onze server geregeld.
Het is een snel, makkelijk en stabiel systeem dat minder vatbaar is voor virussen, bugs en DDOS-aanvallen.

Het beheerpaneel van DirectAdmin is redelijk eenvoudig in gebruik, en geschikt voor alle devices.
U kunt als gebruiker van DirectAdmin veel instellingen die gerelateerd zijn aan de werking van uw website regelen.

Als klant van Coenradi Hosting en Design kunt u ook gebruik maken van de App, zodat u op uw smartphone of tablet niet steeds naar de site toe moet.
Deze kunt u downloaden voor Android devices via onze website.
Op deze pagina vindt u links naar artikelen waarin de meest relevante mogelijkheden worden uitgelegd.

android-knop4