Managed Webhosting


Starter
maand
4,00
2GB SSD Opslagruimte
5GB Dataverkeer
2 Domeinen hosten
Onbeperkt E-mailboxen
Onbeperkt MySQL databases
Onbeperkt FTP accounts
Bestel
Basis
maand
7,00
5GB SSD Opslagruimte
30GB Dataverkeer
10 Domeinen hosten
Onbeperkt E-mailboxen
Onbeperkt MySQL databases
Onbeperkt FTP accounts
Bestel
ZAKELIJK-PRO
maand
18,00
15GB Opslagruimte
Onbeperkt Dataverkeer
Onbeperkt Domeinen
Onbeperkt E-mailboxen
Onbeperkt MySQL databases
Onbeperkt FTP accounts
Bestel

Domeinnaam registreren


Een domeinnaam is eigenlijk vergelijkbaar met uw bedrijfsnaam. Het is een naam wat herkenbaar is voor uw bezoekers en wat makkelijk te benaderen valt. Een domeinnaam registreert u eenmalig, waarna u deze jaarlijks moet verlengen. Domeinnaam registreren of verhuizen? Neem gerust contact op, dit kan binnen een paar uur geregeld zijn. Domeinregistraties beginnen bij € 5,99* per jaar. (* .nl domeinnaam)

WordPress Hosting


Websites hebben een webhostingpakket nodig waarvandaan de site operationeel is. Dit is vergelijkbaar met de principe dat een bedrijf vanuit een kantoor draait. WordPress Hosting, is een hostingpakket die voorbereidt is op de eisen die men stelt om een eenvoudige website te laten functioneren. De installatie, configuratie en vormgeving hiervan liggen in de meeste gevallen bij een webdesigner. Heeft u een webdesigner nodig? Coenradi Hosting & Design verzorgt deze diensten ook op maat. Managed WordPress Hosting is ideaal voor iemand die geen technische kennis heeft van servers en configuratie hiervan.

SSL Certificaten


Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Als je kiest voor de meest uitgebreide controle (EV) zien de bezoekers van je website een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.


Domein validatie
Per jaar
10,33


SSL certificaat voor één domeinnaam, inclusief het "www" subdomein


Bestel nu
Uitgebreide validatie
Per jaar
129,00


Uitgebreide SSL certificaat met weergave van uw bedrijfsnaam in adresbalk.


Bestel nu

Spamfilter


.....

Budget HostingMet de hostingpakketten van ABC Host krijg je een stabiele service, samen met veel opslagruimte op de harde schijf en maandelijkse bandbreedte.
Bovendien geeft ABC Host u een beschikbaarheidsgarantie van 99,5%.
Bovendien wordt er automatisch een back-up van uw cloud webhosting account gemaakt door het systeem.

Het Controlpanel dat ABC Host u zult bieden, staat vol met tools die uw werk aanzienlijk zullen vergemakkelijken als het gaat om het onderhouden van actieve websites en het maken van nieuwe.

ABC Host's volledig schaalbare hostingplatform biedt u de mogelijkheid om elk plan en elke gewenste webhosting service te kiezen.
Als laatste, maar zeker niet de minste: u kunt altijd leunen op de 24×7 Engelstalige supportteam, dat normaliter binnen 30 minuten terugkomt, ondanks het feit dat onze officieel gegarandeerde responstijd voor klantentickets zestig minuten bedraagt.

Omdat de diensten van ABC Host worden geleverd vanuit Engelstalige landen heeft u uitsluitend contact met deze experts.
Mocht u echt de noodzaak zien om Nederlandse ondersteuning af te nemen kunt u het best uw hostingpakket bij Coenradi Hosting afnemen.

Coenradi Hosting & Design is niet verantwoordelijk voor de ondersteuning of service op de diensten van ABC Host.
Deze diensten betreffen uitsluitend voor eigen beheer. Dit is niet geschikt voor gebruikers die geen kennis hebben van webhosting.