Logo & Huisstijl laten maken

Het starten van je eigen bedrijf betekend dat er heel veel op je af komt
Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van jou logo en huisstijl, het beeldmerk van jou bedrijf. Uiteraard wil je goed overkomen bij je klanten en maak je geen gebruik van onprofessionele afbeeldingen/illustraties.

Coenradi Design voorziet je van een goed logo, en denkt graag met je mee.


Website laten maken

Een website is jou virtuele kantoor, je klanten bezoeken deze altijd met diverse doelen zoals het afnemen van diensten of producten, maar ook om informatie te verkrijgen over jouw onderneming. Van eenvoudige site tot portals en webshops alles is mogelijk.

Bij Coenradi Hosting & Design kun je 2 soorten sites afnemen, namelijk:

OneTime site - Dit houdt in dat de website eenmalig ontwikkeld wordt en niet aanpasbaar is zonder tussenkomst van de ontwikkelaar.

CMS site - Dit houdt in dat de website ontwikkeld wordt op het werelds grootste platform "WordPress", hierin worden thema's, huisstijl wensen, plugins en toepassingen geleverd. Je kunt met een CMS site zelf je website beheren en wijzigen.

Service mogelijkheden:
Mocht je het beheren of wijzigen van je website toch wat lastig vinden of kom je er gewoonweg niet aan toe?
Je kunt dit ook aan Coenradi Hosting & Design uitbesteden, dit kan op 2 wijzen, namelijk op basis van uurtarief of op basis van contract.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Drukwerk laten drukken

Van visitekaartjes tot briefpapier, van flyers tot brochures, van entreekaartjes tot reclamebanners, van beursstands tot bedrijfskleding..
Door nauwe samenwerking met een grote drukkerij kunnen wij je hiervan voorzien, zo kun je alles bij één aanbieder onderbrengen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!